вторник, 29 декабря 2015 г.

Новорічні ідеї від бібліотекарів



З наближенням Нового Року хочеться здивувати як дорослих, так і маленьких читачів. Цього року бібліотекарі філії №19 охоче ділилися  своїми креативними порадами, як святково прикрасити  свої домівки,  демонструючи ексклюзивну ялинку з шишок та горішків, а також місяць з зірками та намистинками.  Оригінальною прикрасою Читального залу стала новорічна ялинка виконана  в  мінімалістичному стилі.

суббота, 19 декабря 2015 г.

Творимо новорічні дива

Бібліотека-філія №19 запрошує в новорічну креатив-майстерню! Будемо виготовляти ялинкові прикраси з використаних лампочок в техніці декупаж. Із собою мати лампочку, клей ПВА, кісточку для клея та святковий настрій. Майстер-клас відбудеться 23-го грудня о 14.00 в приміщенні бібліотеки за адресою вул. Героїв Сталінграда, 12, к.4.
 

четверг, 17 декабря 2015 г.

Майже новорічна історія…



Чекайте у новорічному випуску «Єлисаветградськогокниговиру» бібліотеку філію №19 Кіровоградської МЦБС з історією про «ящичок книжок» від видавництва «Фонтан Казок» на каналі Кіровоград. Розкажемо як короткий пост на фейсбуці викликав великий розголос у місцевих цінителів книги та українських письменників і завдяки якому читачі бібліотеки отримали сучасні дитячі твори з автографами, а також зустрілися з відомими українськими авторами – Іваном Андрусяком та Сашком Дерманським.