четверг, 27 февраля 2014 г.

Внук Дніпра-Славути, син Вкраїни-неньки



Минає 200 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка – славного сина українського народу, великого поета та генія. Поет вніс неоціненний вклад у духовну скарбницю людства. Без його імені не можна уявити нашої літератури, нашої культури, нашої країни.
Бібліотекарі філії №19 спільно з вчителем української мови та літератури школи-гімназії №31 Степановою К. І. розробили та втілили у життя багатогранний проект – музично-поетичну композицію «Внук Дніпра-Славути, син Вкраїни-неньки». Який широко розкрив сторінки життя і творчості геніального поета українського народу. Це було здійснено за допомогою мультимедійної техніки. Творчість великого Кобзаря була розкрита в сучасному форматі – близькому молоді: відеофільми, хроніки подій, відеоролики, презентації.
Окрасою заходу стала творча постановка уривку з поеми «Катерина» у виконанні учнів 10-го класу; декламація поезій Тараса Шевченку учнями 3-А, 7-А, 10-го класів; пісні на слова поета у виконанні професійних співаків у записах.
Усі запрошені (63 особи), а серед них: вчителі, завучі, шкільний бібліотекар, школярі високо оцінили спільну роботу бібліотеки та школи.
Сподіваємось, що такі заходи наближують нас, молоде покоління, до Тарасового слова.









Комментариев нет:

Отправить комментарий