вторник, 30 сентября 2014 г.

Я читач – і це звучить гордо!



У своє професійне свято бібліотекарі філії №19 Кіровоградської МЦБС запросили на День відкритих дверей всіх бажаючих, а їх було чимало.
Наймолодших сама Королева Казка вітала у бібліотеці та провела екскурсію залами книгозбірні «Разом з книгою відкриваємо світ». Діти охоче відповідали на чарівні запитання господині та брали участь в імпровізованій театральній міні-виставі.
Старша група ДНЗ №62 привітала бібліотекарів святковим флешмобом, створивши біля стін бібліотеки синьо-жовтий тризуб.
Члени клубу «Веселих Пізнайок та допитливих Чомучок» разом з учнями ЗШ №31 підготували та показали флешмоб, присвячений улюбленій книгозбірні – «Бібліотека – це ми!!!».
Дорослих читачів чекала виставка нових надходжень «Фешн читання: будь в тренді» та «Яблунька побажань», де кожен охочий міг залишити найщиріші слова бібліотеці.
Протягом насиченого дня в Кімнаті Казок працював літературний фотосалон «Створи книжковий образ». Серед пропонованих героїв діти мали можливість обрати найулюбленіший та найцікавіший для себе. Популярністю користувалися цього дня – Чарівні Королеви та Принци, Розбійники та Мушкетери, Казкові Феї та Лісові жителі. 


















Комментариев нет:

Отправить комментарий