среда, 23 сентября 2015 г.

Письменники для дітей та про дітей

23 вересня у бібліотеці-філії №19 Кіровоградської МЦБС відбулася зустріч «Тут Батьківщини моєї початок». Для учнів третього класу зі своїми дитячими творами виступали молоді, але відомі у місті письменники Кирило Поліщук, Аліна Олексієнко, Олена Горобець. Захід відбувався у форматі читання та спілкування.
Олена Горобець зачитала свої вірші для дітей, які, як вона зазначила, дуже подобаються її сину. Діти були у захваті від дотепних віршиків та авторського виконання.
Аліна Олексієнко розповіла, що бути поетом інколи буває вигідно, адже у школі, коли вона починала писати свої перші вірші, вони були її творчою роботою, за яку юна поетеса отримувала високі оцінки і навіть була надрукована у газеті. Для присутніх Аліна прочитала поезії написані ще під час навчання у школі.
Кирило Поліщук презентував своє оповідання для дітей «Дівчинка, яка на місяць літала на місяць», яке отримало другу премію Корнійчуківсього конкурсу в Одесі, і було надруковано у збірнику. Автор зачитав уривок, який надзвичайно сподобався дітям, а також розповів, що саме цей епізод із оповідання заснований на подіях, які відбулися з ним ще у шкільні роки.

Після читань автори поспілкувались з дітьми, розповіли про те, коли написали перші твори, про свої улюблені дитячі книжки та пригадали кумедні випадки із шкільного життя.


Комментариев нет:

Отправить комментарий