вторник, 13 сентября 2016 г.

Варіації про місто...

Чи сприймали ви колись музику чи поезію наживо, сидячи на вулиці із заплющеними очима? Це відчуття єднання з прекрасним, одночасно з природою та мистецтвом, передати яке словами дуже важко. Унікальна форма «театру вух» прийшла до нашого міста цього літа разом зі «Стихійними читаннями#Повітря» та «Стихійними читаннями#Мости». А вперше була оцінена не лише дорослими, а й дітьми – учасниками заходу «Зіграй мені мелодію любові – ту, без якої холодно словам», який організували бібліотекарі філії №19.
Читачі книгозбірні отримали можливість послухати вірші відомих земляків та у виконанні самого автора – письменника та музиканта Кирила Поліщука. Прозвучали пісні на слова Артема Луценка та Ольги Алєксєєнко. Також на заході відбулась невеличка презентація новинки у бібліотеці – дебютної збірки віршів поетеси Наталі Нічишиної «Порятунок». Окрім поетичних збірок, були представлені видання про місто, а саме серія книг від видавництва «Імекс-ЛТД» – «Кіровоградщина у дзеркалі часу».


Юні читачі бібліотеки із цікавістю долучились до незвичного заходу на свіжому повітрі, зауважили, що в такій атмосфері вірші та пісні сприймаються геть по-іншому, поєднуються із звучанням природи – шелестом листя, подувом вітру та звуками міста. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий