среда, 11 февраля 2015 г.

Формула кохання



Любов – одне з найдивовижніших почуттів людини. Від неї народжується все прекрасне на світі. Любов – вічна, любов – унікальна.
Саме цьому неповторному почуттю був присвячений захід «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я» у бібліотеці-філії №19 Кіровоградської МЦБС, який мав незвичну форму – тертулія, що із іспанської означає вечір поезії та музики про кохання. Ця форма чудово підійшла дійству, яке відбувалось у бібліотеці, оскільки були запрошені кіровоградські поети (Артем Луценко, Кирило Поліщук, Ольга Алєксєєнко), які читали вірші про кохання, та гурт «Приходьте завтра» із власними романтичними композиціями.
Окрім гарної поезії та музики, бібліотекарі підготували для молоді тематичні презентації – «Найоригінальніші способи освідчитись у коханні» та «Зодіакальна любов», з останньої школярі дізнавались про сумісність знаків зодіаку. Також глядачі переглянули найромантичніші кінопари в Топ 10 «Кохання у кіно» та змагалися в літературній грі «Поєднай закоханих», грі-пантомімі «Зрозумій мене без слів».
Найцікавішою виявилась акція «Формула кохання», в якій взяли участь всі присутні на заході, а полягала вона в тому, що кожен мав сказати слово, яке в нього найбільш асоціюється із почуттям любові. Так із слів «щирість», «ніжність», «вічність», «відданість», «терпіння», «допомога» та ін. була складена формула справжнього кохання.










Комментариев нет:

Отправить комментарий