суббота, 16 мая 2015 г.

Мандрівка в часі з книгою



У бібліотеці-філії №19 Кіровоградської МЦБС відбувся насичений день бібліографії «На ваші запитання «Що?», «Де?», «Коли?» відповідь дають мудрі книжки», який традиційно проходить кожен рік.
Метою комплексу заходів дня бібліографії є познайомити користувачів різних вікових груп із структурою та різноманіттям книг, особливостями пошуку необхідного матеріалу за допомогою довідкових видань: енциклопедій та словників.
Особливістю цьогорічного дня було орієнтування на ще поки недосвідчених читачів – учнів початкової школи та дошкільнят. Їх чекало знайомство з основними відділами бібліотеки, екскурсія до книгосховища, презентація книг незвичайної форми (книжки-розкладушки, книжки-театр, книжки-іграшки, 3d книжки) та рекордсменів літературного світу. Також дітей захопила інтернет-мадрівка найбільшими та найоригінальнішими бібліотеками світу – Національна бібліотека Білорусі, Бібліотека «Книжкова полиця» у Канзасі, «Чорний діамант» – бібліотека в Данії, «Бібліотека в джунглях» у Колумбії та ін.
А під час огляду енциклопедичних видань бібліотекарі наголосили, що саме книги – найкращі помічники в навчанні та найцікавіші друзі під час дозвілля.

Комментариев нет:

Отправить комментарий