суббота, 3 октября 2015 г.

Обрано переможців обласного туру конкурсу «Книга пам'яті мого роду»



Підведено підсумки обласного туру сімейного конкурсу «Книга пам’яті мого роду», який оголосила Національна бібліотека України для дітей на початку року. Конкурс проводиться Українською асоціацією працівників бібліотек для дітей, НБУ для дітей під патронатом Міністерства культури України за підтримки Державної служби України у справах ветеранів та учасників АТО, Української спілки ветеранів Афганістану, Національного видавництва дитячої літератури «Веселка». До участі у Конкурсі залучили спеціалізовані бібліотеки для дітей. Основним завданням Конкурсу є збереження пам’яті про події Другої світової війни та подвиги захисників нашої держави, стимулювання пізнавальної активності і самостійності у дітей та підлітків, спонукання учасників до творчості.
Обласне журі визначило переможців Конкурсу, роботи яких направлені до головного оргкомітету Національної бібліотеки України для дітей. У номінації "Відеокниги, вікова категорія 12-16 років" переможцем стала читачка бібліотеки-філії №19 Кіровоградської МЦБС - Ірина Осадча. Спільними зусиллями школярки, бібліотекаря Вікторії Нетребенко та поета Кирила Поліщука була створена відеокнига "У пам'яті і в серці", яку журі визнало найкращою у даній номінації.
Друге місце отримала «Книга пам’яті мого роду» Запорожець Марини користувачки Голованівської районної бібліотеки для дітей, а третє - «Безстрашна зв’язкова» Марущака Сергія читача Бережинської сільської бібліотеки Кіровоградського району.
Вітаємо з перемогою в обласному турі Ірину та з нетерпінням чекаємо результатів Всеукраїнського конкурсу «Книга пам'яті мого роду», які будуть оголошені в Києві 4 листопада в Національній бібліотеці України для дітей. 


Комментариев нет:

Отправить комментарий