четверг, 15 октября 2015 г.

День героя



З нагоди свята захисників України бібліотекарі філії №19 провели День героя «Дякуємо за життя!», запросивши дійсно героїв нашого часу, а саме – майора міліції Дмитра Худенка начальника штабу Кіровоградського міського відділу міліції, майора міліції Віталія Бондюка помічника начальника оперативно-чергової частини штабу Кіровоградського міського відділу, солдата Олександра Давиденка та знаного в місті волонтера громадської організації «Спільні сили» Андрія Гобу. Вони розповіли молоді про свої бойові дороги та побратимів, ділилися враженнями від пережитого та побаченого, відповідали на численні питання читачів, які викликало аматорське відео зняте на передовій.
Звучали проникливі вірші про сучасну долю України в нелегкий для неї час та ліричні пісні «Обійми мене»,«Ідемо, ідемо!» у виконанні спеціальної гості дня – Марії Моренко, дівчини, яка своєю творчістю допомагає підтримувати бойовий дух наших солдатів та бере участь у благочинних концертах.
Бібліотекарі отримали дорогоцінний подарунок – бойовий прапор з підписами бійців, які проходили в зону АТО через блокпост, на якому герої зустрічі виконували свій обов'язок захисника Батьківщини.

Комментариев нет:

Отправить комментарий