суббота, 13 февраля 2016 г.

До дня любові...


14-те лютого особливий день року, адже це символічний день любові. Закохані пари вітають один одного, дарують подарунки та готують сюрпризи. Хоча це свято не українське, але останнім часом стає все популярнішим. Люди не лише зізнаються в коханні своїй другій половинці, а й просто вітають друзів, знайомих, рідних, бажаючи їм міцного та щирого кохання.
В переддень свята бібліотекарі філії №19 Кіровоградської МЦБС вчили користувачів створювати валентинки в різноманітних он-лайн фоторедакторах (AVATAN, Photocat, FotoGrama) та в програмі Microsoft Power Point. Найменшим учасникам бібліовіджею «Шпигунська валентинка» показали як шукати та зберігати зображення, аудіофайли, анімації, а також надсилати друзям у соціальних мережах. Досвідчені користувачі створювали вітальні листівки та слайд-презентації для улюблених бібліотекарів.

Працівники книгозбірні підготували для учасників заходу невеликий сюрприз – роздрукували кольорові валентинки, які створили діти, щоб вони могли привітати своїх рідних та близьких.


Комментариев нет:

Отправить комментарий