пятница, 26 февраля 2016 г.

Знов весна і знов надії...

Серед славетних імен українських письменників-класиків Лесі Українки належить одне з найпочесніших місць.
Письменниця залишила нам чудові, сповнені революційного пафосу і великої пристрасті ліричні поезії, досконалі і відшліфовані з погляду форм, глибоко філософські драматичні твори, талановиту прозу, блискучі публіцистичні і літературно-критичні статті, величезну епістолярну спадщину. В день народження поетеси в стінах бібліотеки-філії №19 Кіровоградської МЦБС зібрались поціновувачі Лесиного слова на конкурс читців «Веселкою моя надія грала», до якого читачі ретельно готувалися протягом місяця, самостійно обирали вірші, знайомились з життєвим та творчим шляхом видатної письмениці.
Змагалися учасники двух категорій: молодші школярі та підлітки. Оцінювали майстерність виконання, артистизм таемоційність компетентне журі – бібліотекар школи-гімназії №31 Олена Ленів та керівник літературної студії «Обрій» Кирило Поліщук, який  провів мінімайстер-клас з декламації поезії та виконав музичну композицію «Пісня» на слова Лесі Українки.

Декламаторів поезії було багато, що ускладнило роботу журі, проте  в молодшій категорії одностайно було обрано переможцем – Камзолова Андрія, в старшій першість отримала – Горбачова Інна. Вітаємо призерів та бажаємо нових творчих успіхів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий