суббота, 19 марта 2016 г.

Україна надзвичайна

В рамках заходів на виконання концепції державної мовної політики та на підтримку української національної ідентичності в бібліотеці-філії №19 проведений огляд панорамної книжкової виставки «Україна – надзвичайна»
Україна… Золота, чарівна сторона. Земля рясно уквітчана, зеленню закосичена, має багате і славне минуле. Україна з надією дивиться у майбутнє. Найцікавіше про нашу країну – читай, знай і шануй свій рідний край : такий лейтмотив огляду.
Читачам була надана інформація про книги на виставці в залежності з її розділами, але в ракурсі саме надзвичайності. Якщо це розділ «Краса та загадковість Батьківщини», то тут надана інформація про унікальні географічні об’єкти, наприклад, Олешківську пустелю – одну з найбільших у Європі, або єдину в світі підводну річку в Чорному морі.
В послідуючих розділах: «Мистецький вінок України», «Натхнення джерело – батьківська земля» та «Спортивні вершини України» представлені книги про надзвичайно талановитих всесвітньо відомих українських митців, письменників та спортсменів , що прославили нашу Батьківщину.

 Увагу читачів привернули цікаві фото, цитати, рекомендаційний та  WEB списки. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий