пятница, 15 апреля 2016 г.

День бібліографії з англійським акцентом

У наш час знання англійської мови – вже не примха чи хобі, а часто – необхідність. І закладати підґрунтя майбутнього володіння мовою слід якомога раніше, використовуючи колосальну здібність дітей до вивчення мов, на цьому наголосили бібліотекарі під час дня бібліографії «Диво, ім'я якому книга!». Цього року день пройшов під гаслом «Вчимо англійську легко!».
            Бібліотекарі протягом насиченого дня познайомили читачів з видами перекладних словників та навчали ними користуватися, закріплюючи набуті знання під час практичних занять ««Vocabulary» та «Translator». Презентували яскраві періодичні видання для дітей різного віку англійською мовою – «English teen club» та «Posnayko».
            Також не обминули увагою працівники книгозбірні батьків малят, яким запропонували познайомитися з добіркою навчальних книг «Крок до школи. Вчимо англійську без проблем», які в доступній та цікавій формі, за допомогою ігрових завдань, знайомлять дитину з англійськими словами та сталими виразами, а поділ лексики за видами, наявність фонетичної транскрипції роблять користування виданнями не лише зручними, а й максимально ефективним.

Фанатів Уолта Діснея чекала захоплююча подорож сторінками улюблених книжок, але цього разу з адаптованим перекладом англійською мовою, яку підготували бібліотекарі «Fairytale fo little girls and boys!».

Комментариев нет:

Отправить комментарий