суббота, 25 июня 2016 г.

Бібліотека для вихователів: грані співпраці

На звіт керівника ДНЗ № 67 «Дельфін» Лисенко Олени Миколаївни, який відбувся у червні запросили завідуючу дитячої бібліотеки-філії №19 Олену Більченко, яка розповіла про співпрацю з вихователями, яка триває вже багато років, а розпочалася з спільного проекту «Зроби крок назустріч».
"Саме вихователі є активними користувачами Читального залу книгозбірні – цікавляться досвідом колег, друкують конспекти занять та консультації для батьків" - наголосила О.Більченко.
Під час тижнів рідної мови, української книги та безпеки життєдіяльності відбуваються тематичні екскурсії для маленьких вихованців закладу.
Традиційно 1 Червня під стінами бібліотеки розгортається казкове дійство, в якому активну участь, вже кілька років поспіль, приймають вихованці ДНЗ № 67. У минулому році їх хореографічні виступи стали окрасою Шахового королівства, а в цьому році вони ретельно готувалися до Квіткового балу, дивуючи глядачів своїми костюмами та музичними композиціями.

Подякувала завідуюча  вихователям і малюкам за приємний сюрприз, який вони підготували для бібліотекарів у день їх професійного свята, побажала наснаги та творчості.


Комментариев нет:

Отправить комментарий