понедельник, 12 июня 2017 г.

Вихідний з бібліотекою

«Відпочинь з бібліотекою!» − під таким гаслом пройшли 10 червня  «Мистецькі вихідні», які провели бібліотекарі Кіровоградської МЦБС у парку "Ковалівському".
Запальний танок та гарний настрій численним глядачам подарував відомий колектив міста «Карамель», який мав честь відкривати свято композицією «Танцювальний батл». Потім, як діти, так і дорослі насолоджувалися піснями у виконанні найменших учасників свята Максима Омельченка та Кароліни Тюменцевої. Шквал емоцій та бурю оплесків викликали акробатичні номери вихованців ДЮСШ №3 та хореографічні композиції танцюристів школи брейк-дансу та хіп-хопу «Mix of Steps».
На заході кожен охочий міг знайти справу до душі, а вибирати було з чого. Малюки малювали родину та дім під час конкурсу малюнків на асфальті, старші діти створювали квіткові композиції з серветок та екзотичних птахів з паперопластики, підлітки змагалися на краще знання книг та прав дітей у різноманітних конкурсах та вікторинах.
Найбільшого ажіотажу викликали майстри татуажу та косоплетіння, тому що охочих біля їх столиків було безліч.

Залюбки городяни брали участь у фотофлешмобі Хештег #kropyvnytskyi, який мандрує містом, створений в рамках проекту «Мости до міста». Вечір видався насичений, цікавий, змістовний.



















Комментариев нет:

Отправить комментарий