вторник, 10 января 2017 г.

Ворожіння на воді


Як довго триватиме кохання?
Візьми одну свічку (розмір і колір значення не мають) і блюдце (або будь-який інший досить широкий і негли­бокий посуд) із водою. Наповнений водою посуд постав на стіл, а свічку запали.
У цей час думай про коханого. Потім піднеси свічку до води, заплющ очі й капни кілька разів воском. Поди­вися, що в тебе вийшло.
Якщо у воді утворилося кілька крапель воску, при­близно однакових за розміром і формою, виходить, твоє кохання настільки сильне, що подальшому розвиткові стосунків ніщо не зможе стати на заваді.
Дві краплі, що розташовані поруч або навіть склеїли­ся, свідчать про емоційну й тілесну близькість. Вона мо­же виникнути між вами найближчим часом.
Одна велика крапля воску означає, що твоє кохання не знаходить відповіді.
Чи кохає він мене?
Тобі знадобляться склянка, каблучка й довга нитка. Про­смикнувши нитку в каблучку, зав'яжи три вузлики. Склян­ку наповни водою й, запитуючи, чи кохає тебе хлопець, про якого ворожиш, повільно опускай у неї каблучку.
Якщо каблучка, перш ніж торкнутися дна, вдарить­ся об стінку склянки, виходить, кохає, а якщо ні, тоді, на жаль, ця людина жодних почуттів до тебе не має.
Ворожіння на різних предметах
Ворожіння на ножі
Якщо в тебе відразу декілька шанувальників, за допомо­гою цього перевіреного способу ворожіння ти зможеш ви­значитися, на кому зупинити свій вибір, дізнавшись, хто кохає тебе по-справжньому, гаряче й сильно, а від кого краще триматися якнайдалі.
Виріж із картону коло діаметром 50 см. Скраю, на од­наковій відстані одне від одного, напиши імена тих, чиє ставлення тебе цікавить (порядок розташування імен зна­чення не має).
Потім розташуй коло на середині стола, а ніж – у цен­трі кола. Сформулювавши про себе питання, розкручуй ніж і дивися, на чиє ім'я вказує вістря. Приклад запи­тань, які варто ставити під час ворожіння:
«Хто з них кохає мене більше?»
«З ким мені варто продовжувати зустрічатися?»
«Кого слід уникати?»
Ворожіння на рисі
За допомогою цього ворожіння ти також зможеш довіда­тися про щирі почуття хлопця, який тебе цікавить. Ві­зьми чашку й набери в неї рис. Потім накрий чашку до­лонею й подумай про коханого.
Після цього, розсипавши рис на столі, вибери зіпсова­ні зерна й порахуй їх (сміття не береться до уваги). Якщо число зерен парне – він кохає тебе, а якщо непарне – ні про які серйозні почуття не може бути й мови.


Матеріал з газети: Діалог. – 2016. – 29 грудня

Комментариев нет:

Отправить комментарий