среда, 22 мая 2019 г.

Працюємо для громади


Бібліотека – сучасний культурно-інформаційний центр, який пропонує громаді чимало інноваційних послуг. Книгозбірня для дітей №19 перебуває у постійному розвитку, бібліотекарі вдосконалюють знання та вміння, щоб надавати своїм читачам професійну допомогу. Саме рекламі послуг, які надає бібліотека був присвячений день бібліографії.
Абонемент для учнів 1-5 класів підготував для творчих читачів Hand-made лабораторію «Не сумую влітку», а для тих, хто не збирається забувати про книги на канікулах, списки рекомендованої літератури.
Для учнів старших класів на дорослому абонементі розгорнули виставку «Відпочиваємо з користю», на якій можна знайти книги зі шкільної програми та брошури «Читання влітку», складені на основі навчальної програми з української та світової літератури від видавництва «Знання». Для випускників бібліотекарі підготували книжкову викладку з довідниками «Готуємося до ЗНО».
Для учнів школи-гімназії №31 у читальному залі були проведені практичні заняття «Кращі друзі й помічники – розумні книги-словники».
Для читачів похилого віку бібліотекарі підготували огляд періодичних видань, в яких розкривається тема пенсійної реформи. А в інтернет-центрі навчали сплачувати комунальні послуги та записуватися на консультацію до лікаря он-лайн.
Бібліотека-філія для дітей №19 пропонує різноманітний спектр послуг не лише у день бібліографії, а щодня.

Комментариев нет:

Отправить комментарий