четверг, 8 мая 2014 г.

День щастя й миру – День Перемоги



В історії країни є дати, які по величині і значимості своїй не підвладні часу. Серед них – День Перемоги. Захід «А пам’ять – вічна, невмируща», який провели бібліотекарі філії №19 Кіровоградської МЦБС, об’єднав тих, на чиєму дитинстві війна залишила болючі шрами – дітей війни, і тих, хто сьогодні ходить до школи – підлітків (школи-гімназії №31 8-Б класу).
Жіноче обличчя війни, яка змінила історію народів, розкрили бібліотекарі за допомогою відеофільмів «Обличчя тієї війни», «Синій платочок», слайд-презентації «Пам’ять, якій не знати забуття». Адже скільки їх – жінок, тендітних дівчат виносили на своїх плечах поранених, збивали ворожі літаки, були снайперами та розвідниками.
Прикрашали свято патріотичні вірші дитини війни Надії Яківни Болт та пісні Великої Вітчизняної війни у виконанні учениці 7-го класу Діани Степаненко.
Юрій Олександрович Деркаченко – помічник депутата міської ради Л. А. Онул, привітав дітей війни та ветеранів Великої Вітчизняної війни з наближенням свята, побажав міцного здоров’я, добробуту, довгих років життя і мирного неба та подарував квіти.









Комментариев нет:

Отправить комментарий