четверг, 6 ноября 2014 г.

Вітаємо наших читачів із виходом збірки поезії!



5 листопада відбулась презентація поетичної збірки «Шепіт Альми» - спільний літературний проект кіровоградських і кримських поетів. Антологія сучасної поезії побачила світ у видавництві «Імекс» на кошти  Центру  регіонального розвитку «Топ Кая», гранд якого виграли кіровоградські поети.
Ідея та втілення проекту належить студенту факультету філології та журналістики Артему Луценку та аспіранту КДПУ ім. В.Винниченко Кирилу Поліщуку, читачам та активним учасникам бібліотечного життя бібліотеки-філії №19.
До антології увійшли вірші 11 поетів, з них 6 кримських і 5 кіровоградських. У збірці вірші не пов’язані тематично, а автори не розділені на кримських чи кіровоградський, хоча про кожного поета є коротка біографічна інформація. На презентації збірки кримські поети, на жаль, не були присутні, їхню творчість представляли кіровоградці, серед яких і бібліотекар-філії №19 Вікторія Нетребенко, яка, до речі, є коректором даної збірки. На заході можна було придбати як саму збірку, так і її шоколадну копію, люб’язно надану Іриною Ткаченко – літературним редактором антології.
Родзинкою заходу були пісні на вірші авторів збірки, покладені на музику Кирилом Поліщуком та Сергієм Цигульським.












Комментариев нет:

Отправить комментарий