понедельник, 25 марта 2019 г.

Чарівникам вхід дозволено!

Чарівний і дивовижний світ Гаррі Поттера, де панує справжня дружба і відвага, викликав появу великої кількості фанатів. Хоча перша книга серії з’явилася 22 роки тому, але інтерес до неї не зменшився.
Вже три роки поспіль змагаються шанувальники чаклунського світу Джоан Ролінг у бібліотеці-філії для дітей №19 МЦБС м. Кропивницького. Цього року відбулися заочні іспити для «чарівників»-третьокурсників. Бажаючих позмагатися за Диплом Гогвартсу було дуже багато різного віку: від дошкільників до учнів 10 класів, загалом 25 учасників. «Чарівники» демонстрували знання з історії Гогвортсу, травології, магічних істот. Підбирали фантастичні інгредієнти та закріплювали їх дію магічним заклинанням, створюючи Сироватку Кохання − одне з найскладніших завдань іспиту. Ось які складові має містити справжнє кохання, на їх думку: симпатію, доброту, легкість, щастя та чесність один до одного.
Іспити позаду, Дипломи Гогвортсу урочисто отримало в цьому році 12 найкращих читачів з різних куточків міста Кропивницького.

Бажаємо фанатам фантастичної «Поттеріани», щоб інтерес до книг та читання ніколи не згасав. 







Комментариев нет:

Отправить комментарий