четверг, 23 июня 2022 г.

Відпочиваємо безпечно!

День інформації «Безпечні канікули» у бібліотеці-філії №19 пройшов під девізом: «Щоб не трапилось біди – обережним будь завжди!».

Підлітків бібліотекарі знайомили з добіркою новинок про подорожі та пригоди. А також наголошували на тому, щоб відпочиваючи, діти дотримувались правил безпеки на водоймах, у віртуальному просторі, на майданчиках, уникали недобудов, незнайомців, дотримувались правил дорожнього руху.

Найменших чекали вірші та оповідки на тематичній поличці "Про безпеку чемним діточкам", які  допоможуть малюкам швидко оволодіти новими знаннями, які стануть їм в нагоді на все життя. Віртуальні користувачі також можуть переглянути її на бібліотечних сторінках у соціальних мережах.

У читальному залі тривали змагання в настільній грі «Правила дорожнього руху», де кожен гравець обирав собі ким бути: пішоходом чи водієм. В залежності від обраної ролі закріплювали правила дорожнього руху на ігровому полі.

Всі охочі малювали попереджувальні дорожні знаки під час арт-зупинки «Уважний пішохід».

У кіноклубі «Промінець» таборівці «Надії Ленд» «Ліцею «Науковий» переглянули корисні відеопідказки «Сам вдома. Незнайомець» та легко пройшли іспит «Будь обережний!». 


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий