четверг, 9 марта 2023 г.

Ми пишаємося

 Пишатися Україною є  дуже багато причин. Існує більше десятка категорій, в яких наша держава вважається одною з кращих у світі, а наші співвітчизники – першовідкривачами. Україна пишається талановитими, цілеспрямованими та геніальними особистостями. Прийшов час згадати здобутки українців, які вже давно визнані у світі та майже невідомі на Батьківщині. Їх звершення надихають нас, завдяки їх досягненням ми маємо силу розвиватися та рухатися уперед, вони дають впевненість і надію на краще!

Зараз, під час війни, наші хлопці на передовій, в окопах, звичайні мешканці в окупації, на лінії фронту  їм аплодують у всьому світі. Разом вони наближають Перемогу.  А ми всі відчуваємо гордість за Героїв, за стійкість міст і сіл…

Щоб пишатися, пам’ятати, не забувати бібліотекарі філії №19 створили книжкову виставку «Пишаємося тобою, Україно!».

Розділ «Боротьба за Україну», розповість, як ми виборювали, виборюємо нашу Волю та Незалежність на протязі багатьох віків і сьогодні.

А «Мужня нація» - це добірка книжок про конкретні особистості, якими пишаємося ми та знає весь світ.

Розділ «Співуча й дзвінка» надасть інформацію про становлення нашої мови, як генератор і найвища форма патріотизму, Божий дар і ключ до вивчення культури, історії, традицій.

І звичайно рідний край - це дещо більше, ніж місце народження. Рідний край починається не лише з барвінку, верби й калини, а й із лагідної материнської пісні, батьківського дому. Зазирніть на поличку під назвою «Земле моя…» і вас вразить  краса рідної природи та здобутки наших земляків.









Комментариев нет:

Отправить комментарий