среда, 31 мая 2017 г.

Наша безпека – у наших руках

Безпека життєдіяльності дітей в сучасних умовах - одне з найактуальніших питань сьогодні.
Кожна людина - і дорослий, і дитина - у будь-який момент може опинитися в надзвичайній ситуації. Навіть сама звичайна обстановка стане небезпечною, якщо не знати правил поведінки на вулиці, в транспорті, вдома.
Підготувати дитину до уміння знаходити вихід з нестандартних ситуацій, небезпечних для життя і здоров'я, можливо лише сформувавши у неї систему знань про основи безпеки життєдіяльності, розвинувши практичні навички збереження життя і здоров'я з такою метою бібліотекарі філії №19 провели захід «Де чекає небезпека».
Під час уроку діти переглянули відеоролик «Дорожня азбука міста» та обговорили правила дорожнього руху. Пограли в гру «Обережно – небезпека», де коментували різні небезпечні ситуації вдома, школі, на вулиці. Дуже активно і з азартом  взяли участь у конкурсі «Сиди тихо — обминеш лихо» - одні учасники мімікою показували фрагмент небезпеки, а інші відгадували.

Під кінець заходу дійшли згоди, що найдорожчий скарб людини – це  власне життя i здоров'я. Школярі склали «Абетку життєвих правил», які допоможуть зберегти не тiльки здоров'я, а й навіть життя. Тому треба знати правила безпеки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий