среда, 31 мая 2017 г.

Німеччина від А до Я

А чи знаєте ви Німеччину так, як тепер її знають читачі бібліотеки-філії №19? Адже вони пізнавали її культуру, літературу, традиції, мову, туристичні маршрути та навіть марки авто протягом дня інформації «Знайомтеся: Німеччина!».
Найменші користувачі книгозбірні, переглянувши виставку літератури, поринули у «Чарівний світ німецької казки: від Братів Грімм до Д. Крюса», а під час виразного читання познайомилися з героями твору «Балакуча машина» Джеймса Крюса.
Діти, які відвідали бібліотеку в цей день, мали можливість вивчити «Автобренди Германії» та взяти участь у хвилинці творчості «Марки відомих машин».
Для школярів 5-6 класів бібліотекарі підготували етнографічний калейдоскоп «Звичаї та традиції Німеччини», а для учнів 7-9 класів – огляд виставки-подорожі «Навколо світу з героями Ж.Верна», на якій чільне місце займають найкращі зразки німецької літератури.
Під час туристичної мандрівки «Цікаві місця Германії» читачі книгозбірні переглянули відео «Найгарніші місця Німеччини» та «13 фактів про Німеччину та визначні німецькі місця».

Користувачі надзвичайно зацікавилися темою, їх інтернет-пошуки в цей день були присвячені детальному вивченню німецької мови, культури та літератури.


Комментариев нет:

Отправить комментарий