вторник, 3 июня 2014 г.

Казка в гості запросила



На святкове шоу  «Її величність Казка запрошує на іменини» бібліотекарі філії № 19 Кіровоградської МЦБС запросили маленьких жителів мікрорайону Космонавтів та вихованців пришкільних таборів шкіл № 18 та № 31.
         Разом з Королевою Казкою учасники феєричного шоу   гучними оплесками зустрічали казкових героїв, які прибули з різних  країн  на свято – Попелюшку, Мальвіну,  Червону Шапочку, Сплячу Красуню, Дюймовочку, Фею та звичайно ж Злу Чарівницю.
         Затамувавши подих,  усі діти  уважно слідкували за подіями в чарівному лісі та пригодами найхоробрішого зайця під час лялькової вистави «Мішок яблук», яку приготували для глядачів наймолодші читачі -  учасники клубу «Веселих Пізнайок та допитливих Чомучок», що діє при бібліотеці.
         Демонструючи кмітливість та ерудицію,  учасники шоу активно змагалися в інтелектуальних та веселих конкурсах, які підготувала для них Попелюшка, а найнепосидючіших Червона Шапочка запросила на музичний спортмайданчик. Окрасою заходу стали музичні номери у виконанні переможців багатьох дитячих музичних фестивалів «Об’єднаймо дітей планети» та «Степові джерела». 
Казковий салют та солодощі від постійного спонсора багатьох  бібліотечних заходів – Лариси Онул чекали малечу по закінченню святкового шоу. 
Цього року біля стін бібліотеки зібралася рекордна кількість дітей – 400 глядачів.  До участі в заході бібліотекарі долучили 25 читачів,  це діти від 8 до 14 років,  зіграв свою казкову роль, навіть,  аспірант педагогічного університету.  Головні ролі в шоу зіграли самі бібліотекарі – Королева Казка  (завідуюча бібліотеки філії № 19) та Зла Чаклунка  (бібліотекар).








Комментариев нет:

Отправить комментарий