пятница, 6 июня 2014 г.

Запобігти. Врятувати. Допомогти.



Бібліотекарі філії №19 Кіровоградської МЦБМ та учні  пришкільного табору «Бригантина»  при ЗОШ №31 побували в  пожежній частині, де познайомилися з нелегкими буднями служби пожежних-рятівників, а також повторили правила протипожежної безпеки та поведінки в надзвичайних ситуаціях. Працівники пожежної частини познайомили з автомобілями,  показали захисне спорядження рятувальників, бойовий одяг та технічне обладнання для гасіння пожеж та рятування людей, яке знаходиться в пожежних автомобілях.
По завершенню ознайомчої частини екскурсії, у дітей було багато запитань, що стосувалися переліку навчальних закладів для майбутніх пожежників та предметів, які потрібно добре знати при вступі. Найбільше здивування у дітей викликала інформація про те, що пожежнику потрібно не лише швидко одягатися і бігати, а і добре знати хімію, фізику.
Користуючись нагодою, хочеться подякувати усім працівникам Кіровоградської пожежної частини за те, що вони відважно стоять на стражі захисту і порятунку дітей і всіх мешканців нашого міста  і  знайшли час на таке цікаве, змістовне і корисне спілкування з дітьми в рамках інформпорталу «Пам’ятати, щоб жити». Екскурсія видалася дуже цікавою, а головне корисною для учнів.




Комментариев нет:

Отправить комментарий