понедельник, 27 февраля 2017 г.

Де отримати диплом чарівника?

Школа Хогвартс, яка відкрилась у бібліотеці-філії №19 привітала перших випускників, нових магів та чарівників. Вони пройшли зимове експрес-навчання, успішно здали численні іспити та жахливо академічну блискучу атестацію.
У цьому році найкращим серед факультетів, за кількістю набраних балів, став Когтевран.
Кваліфіковані та суворі професори приймали усні та письмові іспити.
 «Найскладнішими були завдання від директора Дамблдора («Відомі маги та чарівники світу»), ‒  пригадують учні факультету Пуффендуй. ‒ Найлегшими ‒ Захист від темних сил, під час якого ми пригадували та класифікували магічних істот, які мешкають у світі Поттера».
А ось іспит Мінерви МакГонагалл здали не всі. Майбутні чародії складали інструкції з використання чарівних речей, таких як: мапа мародерів, вибухова жувальна гумка, виявляч.
Довго згадували учні атестацію з Зілля та настоянок у професора Снейпа. Їм довелося відтворювати старовинні рецепти, пригадувати фантастичні інгредієнти та закріплювати дію настоянок заклинаннями. В екзаменаційних білетах ‒ «Багатозільні краплі вічної дружби», «Найпотужніша любовна настоянка», «Еліксир безсмертя», «Багатозільна настоянка правди».
«Пріорі інкантатем!» так називався турнір чарівників ‒ останнє випробування у школі Хогвартс, в якому найсильнішими виявилися учні факультетів Пуффендуй та Когтевран.
Вітаємо найкращих учнів «Школи магії та чародійства», які отримали Дипломи та звання «Чарівник» ‒ Бабич Катерину, Медвідь Андрія, Копотієнко Варвару та Арсенія.







Комментариев нет:

Отправить комментарий