вторник, 16 апреля 2019 г.

Вусато-хвостатий день в бібліотеці

Домашні улюбленці – невід’ємна частина життя більшості людей. Більшість з них, окрім сторожових собак, не приносять жодної практичної користі. А втім, мільйони людей в усьому світі тримають вдома собак, котів, морських свинок та інших тварин, вважаючи їх повноцінними членами своєї родини. Саме тваринам-компаньйонам та їхнім диким родичам бібліотекарі філії для дітей №19 присвятили день інформації «Чудеса живого світу».
Найменші читачі книгозбірні «дегустували» солодку вікторину «Золотий мед збирала, цілий день в садку літала..», яку провела переможниця 2 етапу «Книгоманії 2019» Уляна Скороход.
Для читачів, які мають домашніх улюбленців та для тих, хто ще вагається, бібліотекарі підготували огляд книжкових новинок «5 порід собак, яких зручно тримати у квартирі» та «Іграшки для домашнього улюбленця». Розповіли про знаменитостей, тваринки яких стали невід’ємною частиною їхнього зіркового образу, про популярні сторінки котів та собак у соціальних мережах із десятками тисяч лайків. Показали фотографії відомих особистостей разом із їхніми улюбленцями під час «Коти VS собаки: Кого краще тримати вдома?».
Згадали бібліотекарі також про тварин та рослин, які опинилися на межі зникнення, переглянувши відео «Червона книга України».

Також протягом дня усі відвідувачі молодшого абонементу могли ознайомитися із екзотичними тваринами на книжковій виставці «Книжкове сафарі», а для старших читачів бібліотекарі підготували презентацію еко-виставки «Подбаємо про майбутнє». Остання показує важливість збереження екології та знайомить із простими правилами, які допоможуть зберегти нашу Планету.

Комментариев нет:

Отправить комментарий