вторник, 1 апреля 2014 г.

Конкурс "Краща прибібліотечна територія"





Як бібліотека може заявити про себе, знаходячись у великому мікрорайоні? Незвичайною зовнішньою рекламою, яскравим фасадом та казковою клумбою біля бібліотеки.
Задум цікаво оформити прибібліотечну територію з’явився у бібліотекарів давно. Маючи ідею створити наукове містечко біля бібліотеки, ми звернулися по допомогу до креативного дизайнера Логовінової Анни Тимофіївни, яка використовує для своїх композицій незвичайний матеріал – пластикові пляшки. В результаті спільної роботи, під стінами бібліотеки навесні 2013 року, в Казковому містечку з’явились: Солом’яний бичок, Курочка Ряба, Каліф-чорногуз, Крокодил Гена, Царівна Жаба, чарівні метелики, казкові квіти.
Оцінивши зусилля бібліотекарів по облагороджуванню території, долучились небайдужі читачі та мешканці будинку.
Не зупиняючись на досягнутому, бібліотекарі взяли участь в конкурсі проектів «Почни відродження міста..» і здобули перемогу, отримавши 240 цибулин елітних тюльпанів.
У 2014 році оголошено конкурс серед бібліотек МЦБС «Краща прибібліотечна територія», який стартував 1 березня. У зв’язку з цим бібліотекарі оголосили акцію «Квіти для бібліотеки» (кожен охочий міг принести бібліотекарям цибулиння, зернини, насіння квітів). Висловлюємо велику подяку всім, хто взяв участь в акції та відгукнувся на прохання: Бабіній Галині Іванівні, Логовіновій Анні Тимофіїївні, Соколенко Жанні Мусіївні, Мисько Людмилі Адамівні, Аксентьєвой Тамілі Василівні.
Читачі мають змогу споглядати перші результати втілення бібліотечної ідеї: квітують проліски та підсніжники, зійшли тюльпани та нарциси, пробудилися від зимового сну хризантеми та піони, брункується жасмин.

































Комментариев нет:

Отправить комментарий