пятница, 11 апреля 2014 г.

Коли ще не було Internet



Прищеплювати дітям любов та шану до книги, читання, уміння самостійно працювати з довідковою літературою, робити висновки, узагальнення – основний зміст дня бібліографії «Коли ще не було Internet», який пройшов у бібліотеці-філії №19 Кіровоградської МЦБС.
Наймолодші читачі під час екскурсії «Книжковою країною» відвідали основні відділи бібліотеки та переглянули сучасні дитячі новинки: книжки-розкладушки та книжки-іграшки. Також познайомилися з «книжковим спорядженням»: палітуркою, анотацією, суперобкладинкою, змістом, ілюстраціями. Здивували школярів дизайнерські книжкові шедеври: книги з дірками, тунельні книги, книга-нічник, книга-приправа, куховарська книга, цікаві факти про які, бібліотекарі зібрали в топ десять «Супер-книги 21 століття».
Учні 5-а школи-гімназії №31 змагалися за титул «Магістр інформаційного пошуку», демонструючи знання та уміння самостійно працювати з довідковою літературою, логіку, інтуїцію, спритність, точність в інтелектуальних конкурсах : «А як правильно?», «Хто ми і звідки?», «Словограй», «Мовний експеримент».
Для учнів старших класів бібліотекарі підготували добірку буктрейлерів «Літературні хіти року».
День бібліографії видався насиченим та продуктивним, викликавши лише гарні емоції та хвилювання у кожного.




Комментариев нет:

Отправить комментарий